dimecres, 7 de maig del 2008

POWER BALL


Sempre he somiat a fer exercici però sense esforç. Gaudir d´una musculatura envejable, (que la tinc, eh??), i conservar-la, però sense esforç.

Com que aquesta ha estat la meva màxima esportiva vital, el meu màxim esport ha estat mirar-lo per la tele.

No obstant, finalment, les meves pregaries han estat escoltades per algú i he descobert un fascinant instrument lúdico-esportiu que em permetrà obtenir uns braços i unes cames dignes d´un triatleta aixecador de pesos. L´únic inconvenient és que puc esdevenir el triatleta panxut més estrany de la història, però el tema del coixí natural ja el resoldrem més endavant.

Resulta que els enginyers de la NASA, han inventat un aparell que serveix per que els astronautes no perdin to muscular en les seves ingràvides estades a l´espai.
Us posaria una foto, però encara no m´han explicat com es penjen, per tant us envio a explorar la xarxa virtual amb el vostre buscador de confiança si el voleu veure.

La cosa en questió és un invent una mica més gran que les pilotes de tennis que conté un giroscopi al seu interior que, a mida que gira impulsat pel moviment del propi canell, realitza una força equivalent a diversos kilos de pes segons la velocitat.

L´aparell es diu POWER-BALL, nom fruit d´intenses sessions de brain-storming segur, i realment és curios.

El que realment és difícil és posar-lo en marxa, ja que acompassar el moviment del canell al del giroscopi no és gens facil, si més no per a mi.
Ara, un cop en marxa, si li agafes el truc, realment és addictiu i sembla increïble, has de fer força per que no salti de la teva mà.
Per evitar destrosses en el mobiliari personal de cadascú et recomanen lligar-lo amb una cinta a la pròpia ma, és el kit de seguretat per no matar ningú. Imagina que estas a casa i salta per al finestra mentre la veïna surt a passejar el seu gos.... i més a més l´encertes.
Bonus per encertar, però millor que no busquin empremtes que les condemnes per crims contra els gossos no són agradables.

Pel que he descobert a més, fan competicions i trobades de l´aparell entre mandrosos amb braços descomunals per veure qui aconsegueix més revolucions. M´entrenaré fort a veure si em donen una medalla...

També hi ha un accessori per lligar-te el trasto a les cames i convertir-te de cop en sprinter olímpic.
Tremola Beijing !