dimecres, 30 d’abril del 2008

Material d´oficina

Per un d´aquells estranys atzars propis de l´existència, avui ha caigut a les meves mans un gruixut i pesant catàleg de material d´oficina.
Sembla mentida que hi pigui haver tantes coses destinades a facilitar la feina en un lloc de treball, ja sigui precari o menys precari.
He començat fullejant l´interior amb curiositat ja que un cridaner índex oferia el seu contingut amb llampants impactes visuals acolorits i lletres gruixudes i estètiques.
Que si paper, que si escriptura, que si mobiliari, i un llarg, mooooolt llarg etcètera.

A banda de veure tota mena d´estris per fer tota mena de tasques, he descobert amb incredulitat la perenne existència de 2 objectes que a la meva època, tenir-los era triomfar a escola, i ser l´enveja de tota la classe, per no dir de tots els cursos.

He descobert que encara es comercialitza aquell fantàstic estri d´escriptura, de cos blau, part superior blanca acabada amb una petita borla i quatre elements simètrics i movibles incrustats en aquesta part superior.
Un bolígraf de quatre colors en ple segle XXI !!!!!!!!!!! Increïble !!!!!

I a més sense cap canvi aparent en la seva estructura externa. Si fins i tot els bolis BIC han canviat el seu exterior !!!!

D´altra banda també he descobert amb emoció continguda, una maquineta de fer punxa als llapissos de metall, amb 2 forats per diàmetres de llapissos diferents !!!!!!!!!!!!

Sembla mentida com petites joies del disseny sobreviuen encara els atacs dels impersonals estris d´escriptura més moderns.

He trobat que hi aportaven un toc de distinció fins i tot allà al mig, hi aportaven classe i saber estar .