dimarts, 23 de desembre del 2008

CIRCULANT PER L´AUTOPISTA


Avui, tot sortint de Barcelona per l´autopista des de la Diagonal, he viscut una curiosa situació que tenia de protagonistes els mossos d´esquadra.
Situació: circulació fluïda pels quatre carrils amb el màxim de velocitat limitat a 80 Km/h.
Vehicles de tota mena circulant als volts d´aquesta velocitat, alguns més, altres menys, de manera indiscriminada per qualsevol dels quatre carrils destinats a la circulació.
Dues motocicletes amb dos agents de l´autoritat, circulant i obligant a tots els vehicles als quals adelantaven a col.locar-se sense excepció tots al carril de la dreta, formant una caravana digna d´una pel.licula de l´oest.
En vista d´aquesta actitud he pensat que una corrua de cotxes oficials amb els corresponents responsables governamentals ens avançaria amb gran xerinola i rebombori, ja que aquestes parodies de representants polítics dels que gaudim, sempre van amb pressa, però no, no ha passat res de res.

És més, quant els motoristes s´han cansat de nosaltres, han accelerat els seus vehicles, evidentment a molt més del límit permés, i ens han deixat allà, amb cara de babaus, però, aixó si, molt endreçadets.